bo$ki pisze: > anomyK pisze: > > opłata przez transfer24 za przelew do 500 NOK to 5,90 NOK, powyżej 500 NOK > > jest to 1,3%, przelew jest księgowany w Polsce nawet do 10 minut > > ps. czasami są kody na darmowe przelewy, warto wtedy korzystać można > > jeszcze dodatkowo przyoszczędzić > > Gdzie znaleźć taki kod ?? Szukam i nie widzę ..
Też polecam T24. Ja dostaję na maila kod, pojawia sie też na FB, szukaj a znajdziesz jak to się mówi.
Henk, kolego, podajesz swoje dane i się rejestrujesz. Później logujesz się przez hasło i e-mail oraz od razu możesz zrobić przelew do Polski. Potrzebujesz do tego norweskiej karty bankowej. I to w zasadzie tyle.
Ja też takie przelewy robię regularnie. Wykańczamy z mężem dom, on jest w PL a ja tu w Norwegii pracuje. Myślimy o kredycie i z tego co widzę to lepiej będzie mi go wziąć tu niż jemu w Polsce. Doradzono mi abym skontaktowała się z Motty, to doradcy finansowi, bezpłatnie wykonują porównanie ofert banków, pomagają złożyć dokumenty i uzyskać kredyt. Wszystko online, sprawnie, nawet za pośrednictwem Messengera.