|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
karab
|
: 25 lut 2014, o 01:23 |
|
|
witam mój maz dostał ofertę pracy w Norwegii i powaznie zastanawia sie nad ta propozycja obecnie mieszkamy w Szkocji,urodzil sie tu rowniez nasz syn.czytając nie które fora o Norwegii jestem trochę przerażona,czy moglby ktos odpowiedziec mi na pare pytan.Byla bym bardzo wdzieczna.Czytalam ze musimy złożyć wniosek o pobyt w Norwegii gdzie go się składa i ile czeka na pozwolenie? Jak wygląda kwestia ubezpieczenia zdrowotnego dla osoby wychowujacej dziecko? tu ja jak i dziecko mamy pełne ubezpieczenie zdrowotne plus darmowe szczepionki i leki.Jaki jest koszt wynajęcia mieszkania bądź domu? Czy jezyk norweski jest jezykiem urzedowym? obydwoje znamy jezyk angielski czy to wystarczy żeby się porozumieć w Norwegii? Ogólnie jak by ktoś miał czas i ochotę opisać mi jak tam się wam żyje bylo by super a i jak z pogoda tu cały czas pada dzięki i pozdrawiam
|
|
Na górę |
|
 |
Asystent |
Tytuł: Może tu jest to, czego szukasz:
Napisane: dziś |
Asystent forum

11:30 am
|
Góra |
 |
|
buczaj
|
: 27 sty 2023, o 01:01 |
|
|
Wiesz co, najlepiej sobie wejść na portal zyciewnorwegii.pl i tam wszystko dokładnie poczytać. Dostępne są wszelkie informacje o pracy, kulturze czy prawie w Norwegii więc wszystkiego co najważniejsze się stąd dowiesz
|
|
Na górę |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|