Autor |
Wiadomość |
Gość
|
: 23 kwie 2017, o 01:33 |
|
|
Hej, jak robicie przelew do Polski z norweskiego konta bankowego ?
|
|
Na górę |
|
 |
Asystent |
Tytuł: Może tu jest to, czego szukasz:
Napisane: dziś |
Asystent forum

11:30 am
|
Góra |
 |
|
Dorotka
|
: 20 maja 2017, o 23:50 |
|
|
ja mieszkam w Norwegii i do przelewów używam TRANSFER24. Pieniądze są bardzo szybko u rodziny w Polsce – jak wysyłam rano to są tego samego dnia
|
|
Na górę |
|
 |
sebastian
|
: 20 gru 2020, o 15:21 |
|
|
Dorotka pisze: > ja mieszkam w Norwegii i do przelewów używam TRANSFER24. Pieniądze są bardzo szybko > u rodziny w Polsce – jak wysyłam rano to są tego samego dnia
wysyłam od dawna przez transfer24, jakoś od kilku miesięcy przelewy księgowane są do 10 minut, ekspresowo
|
|
Na górę |
|
 |
IGI
|
: 8 lip 2021, o 22:46 |
|
|
Kiedyś pewna firma chciała ode mnie skany dokumentów blokując środki... Wtedy się przerzuciłem na transfer24 nigdy nic ode mnie nie chcieli wystarczyło się zarejestrować. Są limity przelewów ale mi one w całości wystarczają, bo przeważnie wysyłam dużo przelewów i cyklicznie ale na niższe kwoty jednostkowe.
|
|
Na górę |
|
 |
MIRRANDUM
|
: 17 lip 2021, o 23:21 |
|
|
|
Na górę |
|
 |
JaNnA
|
: 27 lip 2021, o 16:32 |
|
|
A jak mam wysłać przelew z Norwegii na konto niewalutowe tzn. na takie normalne w złotówkach to też mogę?
|
|
Na górę |
|
 |
IGI
|
: 5 wrz 2021, o 13:54 |
|
|
JaNnA pisze: > A jak mam wysłać przelew z Norwegii na konto niewalutowe tzn. na takie > normalne w złotówkach to też mogę?
Jeśli chodzi o Transfer24 to przede wszystkim, tam tylko robisz przelew na konto złotówkowe w Polsce (w trakcie transferu środków NOK jest przewalutowany na PLN), nie można zrobić przelewu walutowego.
|
|
Na górę |
|
 |
Redok
|
: 18 wrz 2021, o 11:31 |
|
|
korzystam z tej formy przelewow do Polski i nie mam zadnych problemow moge polecic
|
|
Na górę |
|
 |
Arctic
|
: 6 paź 2021, o 23:35 |
|
|
Czy wysyłanie pieniędzy do Polski na konto nie przez bank jest bezpieczne ?
|
|
Na górę |
|
 |
Drammen
|
: 17 paź 2021, o 13:55 |
|
|
Arctic pisze: > Czy wysyłanie pieniędzy do Polski na konto nie przez bank jest bezpieczne ?
Jeśli firma posiada odpowiednie zabezpieczenia oraz licencję (zezwolenia) to tak, jest to bezpieczne.
|
|
Na górę |
|
 |